USLUGE

Na pravom ste mjestu !

Naći ćemo optimalno i pouzdano rješenje za Vaše potrebe.

Kvaliteta usluge: Nudimo visoku kvalitetu usluge i posao obavljamo brzo i efikasno, korištenjem kvalitetne opreme i sredstava za čišćenje, te pružanjem odlične usluge korisnicima.

Profesionalizam: Vrlo smo profesionalni i strogo poštujemo dogovorene rokove, brzu i efikasnu komunikaciju s klijentima, kao i pružanje kvalitetnog i pouzdanog rada.

Cijena: EXALICA d.o.o. Sarajevo Vam nudi konkurentne cijene u usporedbi s drugim kompanijama na tržištu i garantujemo najbolji odnos cijene i kvalitete.

ZAŠTO DA ODABERETE NAŠE SERVISE ?

Stručni zaposlenici i vrhunski kvalitetna usluga

Po Vašem pozivu dolazimo na Vašu adresu, vršimo obilazak i pregled objekta, te Vam šaljemo ponudu po najpristupačnijim cijenama.

Imamo dugogodišnje iskustvo u čišćenju zgrada i poslovnih i mislimo za sebe da smo  pouzdana i uspješni u obavljanju svih zadanih poslova. Također, garantujemo visoku kvalitetu usluge i rješavanje složenijih zahtjeva.

SAVRŠENA POSLOVNA RJEŠENJA

Uvjerite se u kvalitet naših usluga !

Želimo Vam zahvaliti na ukazanom povjerenju i prilici da vam pružimo usluge čišćenja zgrada i poslovnih prostora. Za nas je važno da svojim klijentima pružamo vrhunsku kvalitetu usluge, uz poštovanje dogovorenih rokova i pristupačne cijene.

ČIŠĆENJE ZGRADA

Naša kompoanija je specijalizirana za profesionalne usluge čišćenja i održavanja zgrada, te smo svjesni koliko je važno stvoriti povjerenje s našim klijentima. Kao takvi, svaki naš zaposlenik prolazi strogi postupak provjere prije nego što se zaposli kod nas, a uvijek su označeni našom uniformom i identifikacijskom karticom kako biste bili sigurni tko ulazi u vašu z.

Kada radimo čišćenje zgrade, važno nam je da ne propustimo nijedan kutak ili površinu. Naš proces čišćenja podrazumijeva poslove kao što su metenje stepeništa, brisanje i pranje stepeništa ravnim mopom, metenje hodnika, odstranjivanje reklamnog materijala, brisanje ulaznih vrata oko brave i kvake, brisanje poda, vrata i zidova lifta te još mnogo toga.

ČIŠĆENJE POSLOVNIH PROSTORA

Naša kompanija se ponosi visokokvalitetnim uslugama čišćenja poslovnih prostora, prilagođenim vašim individualnim potrebama. Svakom klijentu pristupamo s pažnjom i poštovanjem, razumijevajući važnost čistog i ugodnog radnog okruženja. Naš tim čistača ima dugogodišnje iskustvo u brizi o različitim poslovnim prostorima, od malih kancelarija do velikih proizvodnih hala i hotela.

Kod nas ne postoje “univerzalna” rješenja – svaki poslovni prostor ima svoje specifičnosti i zahtjeve, a mi ih pažljivo analiziramo i prilagođavamo našu uslugu upravo prema tim potrebama.

ČIŠĆENJE GARAŽA

Naša kompanija pruža kompletnu brigu o zelenim površinama oko Vašeg objekta. Bez obzira da li se radi o održavanju travnjaka, uništavanju korova ili kućenju opalog lišća, naši profesionalni saradnici će sa mnogo elana i pažnje brinuti o Vašim zelenim površinama tokom cijele godine.

Uz našu pomoć, Vaše zelene površine će izgledati njegovano i uredno tokom cijele godine. Vaša zadovoljstva nam je na prvom mjestu, zato se trudimo da pružimo uslugu koja će nadmašiti Vaša očekivanja. Kontaktirajte nas danas i prepustite brigu o Vašim zelenim površinama nama.

ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA

Profesionalno i sa mnogo elana se brinemo o zelenim površinama oko Vašeg objekta: košenje trave, uništavanje korova i kupe opalo lišće. Sa nama će Vaše zelene površine izgledati uredno i njegovano tokom cijele godine.

Ponekad je uz redovno održavanje potrebna i posebna njega kao što su  proljetna priprema travnjaka, podrezivanje žbunja, podsijavanje, navodnjavanje, ponovno ozelenjivanje, orezivanje radi pomlađivanja žbunja i drveća, oboljšanje kvaliteta zemlje odgovarajućim smiješama supstrata i đubriva itd.

Prije i poslije čišćenja butika

Prije i poslije čišćenja haustora

Prije i poslije uređenja zelene površine

Aplikacija razvijena vlastitim kapacitetima EXALICA GROUP

Aplikativna kontrola procesa !

  • Precizna evidencija objekata
  • Evidencija provedenog vremena u objektu
  • Direktna konuniakcija za zaposlenicima
  • Detaljan pregled svih usluga

EXALICA Clean aplikacija je razvijena kako bi našim klijentima omogućila jednostavnu i učinkovitu komunikaciju sa našim stručnjacima za čišćenje. S ovom mobilnom aplikacijom, koju možete preuzeti na svoj pametni telefon, možete brzo i lako kreirati nove radne naloge, poslati poruke i dobiti pristup svim informacijama o vašim uslugama čišćenja. Naša lokalna komercijalna služba odgovorna je za upravljanje vašim uslugama čišćenja, a sve informacije koje dostavite putem aplikacije bit će im odmah proslijeđene. Uz Exalica Clean aplikaciju, uvijek ćete biti sigurni da ste na pravom putu kako biste ostvarili svoje potrebe za čišćenjem i dezinfekcijom.

Povoljne i prilagođene cijene

Prilagođavamo se potrebama klijenata i tražimo mogućnost za najnižu cijenu uz maksimalan kvalitet.

ČIŠĆENJE POSLOVNIH PROSTORAMost PopularKM1

  • Naša sredstva
  • Vrhunsk kvalitet
  • Brza usluga
KONTAKT

ČIŠĆENJE GARAŽAMost PopularKM0.22

  • Metenje i usisavanje
  • Pranje ulaznih vrata
  • Mašinsko pranje
KONTAKT