O NAMA

EXALICA d.o.o. Sarajevo

Vrhunski kvalitetne sluge čišćenje poslovnih, stambenih i industrijskih prostora

Bavimo se održavanjem higijene objekata u cijeloj Bosni i Hercegovini i u tri godine poslovanja imamo preko 800 očiščenih objekata. To su najbolji pokazatelji našeg kvaliteta.

Dokaz tome su i naši vrhunski obučeni timovi, kako u administraciji, tako i na terenu, nudeći sveobuhvatna rješenja našim klijentima. Znanje i iskustvo sticali smo u više tri godina postojanja, kroz poslove naših motiviranih i obučenih timova uz najbolji odnos cijene i onoga što klijent dobije kao finanlni rezultat. Mi sa našim klijentima njegujemo dugoročnu saradnju.

Prilagodljive usluge

Pružamo stručnu uslugu u skladu sa potrebama klijenta, bilo da je riječ o jednokratnom čišćenju ili o svakodnevnom, nedjeljnom odnosno mjesečnom održavanju.

Elektronska evidencija

Za svaki objekt koji održavamo vodimo poseban elektronski zapis radnih sati, osiguravajući tako precizan obračun dolaska naših saradnika u vaše prostorije i odlazak iz njih.

Moderna oprema

Naša firma opremljena je suvremenim mašinama, alatom i opremom za čišćenje, a koristimo isključivo ekološka sredstva za čišćenje priznatog njemačkog brenda Buzil.

Zašto odabrati EXALICA d.o.o. Sarajevo

Jedna od naših prednosti su visokokvalitetne usluge čišćenja. Kompanija EXALICA d.o.o. Sarajevo se fokusira na pružanje visokokvalitetnih usluga koje će biti prilagođena potrebama svakog klijenta. To uključuje brzo i učinkovito čišćenje, ali i korištenje najboljih proizvoda i opreme kako bi se osigurala maksimalna efikasnost i sigurnost.

Naši klijenti mogu biti sigurni da će EXALICA d.o.o. Sarajevo biti pouzdan partner za sve njihove potrebe za uslugama čišćenja zgrada, poslovnih prostora i garaža. Nastojimo uspostaviti dugoročne odnose sa svojim klijentima, što znači da se uvijek trudimo pružiti najbolju uslugu i učiniti sve što je u našoj moći kako bi klijenti bili zadovoljni.

Individualizirani pristup je još jedna prednost koju nudimo našim klijentima. Trudimo se pružiti individualizirani pristup za svakog klijenta kako bi osigurali najbolje rješenje za održavanje čistoće u poslovnim prostorima i zgradama. Svaki prostor je drugačiji, a EXALICA uzima u obzir specifične potrebe klijenta i pruža rješenja koja najbolje odgovaraju njihovim zahtjevima.

Stručni i educirani zaposlenici su naša ključna prednost. EXALICA zapošljava stručne i educirane zaposlenike koji su u stanju pružiti najbolju uslugu. Naši zaposlenici su obučeni uz najbolje prakse u industriji i koriste najnovije tehnologije kako bi pružili visokokvalitetnu uslugu. Klijenti mogu biti sigurni da će njihov prostor biti čist i siguran nakon svakog čišćenja.

Društvena odgovornost je još jedna važna prednost koju nudimo. EXALICA d.o.o. Sarajevo se trudi biti društveno odgovorna kompanija koja brine o okolišu i zajednici u kojoj posluje. Korištenjem ekološki prihvatljivih proizvoda i praksi nastojimo biti odgovorni prema zajednici.

0
+
Zadovoljnih klijenata
0
+
Očišćenih haustora
0
+
Poslovnih prostora
0
+
Garaža

Dolazimo uvijek isti dan i nosimo svoju vodu

Dolazimo službenim vozilom i koristimo profesionalna kemijska sredstva

Podove garaža peremo isključivo mašinski, minivošom i hidrantom

Vanredna čišćenja građevinskih radova, radova na ulici i odnošenje smeća

Usluge čišćenja mogu se vršiti jednokratno, sedmično, mjesečno i godišnje

Fleksibilno radno vrijeme i najnovije mašine za čišćenje

Elektronsko praćenje radnih učinaka naših zaposlenika

GRATIS usluge u periodu mjeseca akcije čišćenja haustora

NAŠA VIZIJA

Vrhunski tim EXALICA !

Naša vizija je da budemo vodeća kompanija u području čišćenja zgrada i poslovnih prostora. Želimo pružiti visokokvalitetnu uslugu koja će biti prilagođena potrebama svakog klijenta, uz primjenu najnovijih tehnologija i najboljih praksi. Trudimo se biti prepoznati kao partner koji brine o čistoći i sigurnosti radnih i životnih prostora, te uspostaviti dugoročne odnose sa našim klijentima i zaposlenicima, kao i biti društveno odgovorna kompanija.

KONTINUIRANA EDUKACIJA I UNAPRIJEĐENJE PROCESA RADA

Naš tim čine dinamični profesionaci !

ELMIR KAPO

Direktor

KENAN ŠABIĆ

Izvršni

ELVEDIN HALILOVIĆ

Izvršni

KATARINA MEDIĆ

Administracija

Neka vaš prostor zasja ! Mi smo tu da se pobrinemo za to.

Vama preostaje da  uživajte u čistoći…